REINHOLD – WE CARE

Vår ambition är att utveckla hjälpmedel speciellt inriktade på
handikapptoaletter och badrum. Vi vill stärka människors
integritet och skapa mer självständighet för användaren
av toaletter för rörelsehindrade.

Vi bryr oss – Därför har vi utvecklat ett koncept ”Reinhold We Care” som bygger på funktion och tillgänglighet. En helhetslösning för utformning av badrum och toaletter där vi tagit del av personal inom sjukvård, äldreboende etc och utgått från deras kravspecifikationer.

De har gett oss verktygen för att förbättra vår design och struktur både för bostadsanpassning för funktionshindrade och äldre. Konceptet omfattar även industripappershållare och designade modeller för badrum och toaletter, typ ”Reinhold Exklusiv” som är under bearbetning. Den exklusiva modellen är inspirerad av dagens moderna badrumstillbehör, för ett stilrent utseende är väggfästet dolt i armen.

Prototyper för armstödet ”Reinhold Saftey” är utvecklade och originalet är under produktion. Vi erbjuder även produkter som installeras på befintliga handikapptoaletter.

Vi vill bidra till att öka individens frihet för att kunna verka mer självständigt i offentliga miljöer på det intima området. Det gör vi genom att utveckla våra produkter och koncept.

Sagts om
REINHOLD

”REINHOLD gör att man slipper vara akrobat för att klara sig själv vid ett toalettbesök. Jag har pratat med bland annat funktionshindrade, reumatiker och halvsidesförlamade under utvecklingsarbetet och många kallar REINHOLD en revolution.

”REINHOLD är lätt att använda. Den går att dra till sig så man får pappret i rätt läge, vilket gör att det inte spelar någon roll om du bara kan använda höger eller vänster hand. Pappret finns på plats och det är lätt att få fram mer papper från rullen till skillnad från andra varianter. Jag tycker REINHOLD är väldigt bra.”

Återförsäljare

Ahlsell_logo